Platform over schenken, erven en nalaten

Abonnement aanvragen naar online platform

Doneren & Nalaten biedt onafhankelijke en betrouwbare informatie over diverse goede doelen. De informatie is bestemd voor mensen die nadenken over doneren of nalaten aan een goed doel om op die manier bij te dragen aan een betere wereld. In de artikelen komen de goede doelen zelf aan het woord en vertellen wat zijn doen, wie zij ondersteunen en op welke manier. De uiteindelijke keuze voor een specifiek goed doel is vaak een gevoelskwestie, omdat iemand zich met een onderwerp verbonden voelt. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. gezondheid & welzijn, cultuur, internationale hulp, natuur, milieu en dierenwelzijn.

Doneren & Nalaten verschijnt sinds 2019 tevens als katern in de Nederlandse Notaris Agenda (NNA). Deze agenda bestaat al ruim 3 decennia en wordt kosteloos aangeboden aan alle notarissen, erfrechtadvocaten, ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere betrokken organisaties.

Donaties, schenkingen en nalatenschappen zijn een belangrijke bron van inkomsten voor goede doelen. Als deelnemer aan het katern en het platform, bent u verzekerd van een trouwe achterban. De NNA wordt zeer intensief gebruikt, het katern dient als naslagwerk en het aanvullende online platform bedient een alsmaar groeiend netwerk waarmee het een effectieve manier is om de doelgroep te bereiken.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Mark de Lau [email] =>

m.delau@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw goede doel binnen het netwerk van Doneren & Nalaten én de Nederlandse Notaris Agenda onder de aandacht te brengen? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageID] => 169 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/markdelau/ )

Mark de Lau

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw goede doel binnen het netwerk van Doneren & Nalaten én de Nederlandse Notaris Agenda onder de aandacht te brengen? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details