Platform over schenken, erven en nalaten

Doneren & Nalaten biedt onafhankelijke en betrouwbare informatie over diverse goede doelen. De informatie is bestemd voor mensen die nadenken over doneren of nalaten aan een goed doel om op die manier bij te dragen aan een betere wereld. In de artikelen komen de goede doelen zelf aan het woord en vertellen wat zijn doen, wie zij ondersteunen en op welke manier. De uiteindelijke keuze voor een specifiek goed doel is vaak een gevoelskwestie, omdat iemand zich met een onderwerp verbonden voelt. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. gezondheid & welzijn, cultuur, internationale hulp, natuur, milieu en dierenwelzijn.

Doneren & Nalaten verschijnt sinds 2019 tevens als katern in de Nederlandse Notaris Agenda (NNA). Deze agenda bestaat al ruim 3 decennia en wordt kosteloos aangeboden aan alle notarissen, erfrechtadvocaten, ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere betrokken organisaties.

Donaties, schenkingen en nalatenschappen zijn een belangrijke bron van inkomsten voor goede doelen. Als deelnemer aan het katern en het platform, bent u verzekerd van een trouwe achterban. De NNA wordt zeer intensief gebruikt, het katern dient als naslagwerk en het aanvullende online platform bedient een alsmaar groeiend netwerk waarmee het een effectieve manier is om de doelgroep te bereiken.

Laatste nieuws

Gezondheid 02 Oct 2023
Trombose door de pil: “een stolsel ter grootte van een pingpongbal”
Dierenrechten en -welzijn 19 Sep 2023
Zonne-energie voor Amsterdamse katten
Medisch onderzoek & preventie 18 Sep 2023
Kanker meetbaar maken: KWF investeert ruim 7 miljoen in bruikbare biomarkers

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details