Platform over privé & publieke zwembaden, wellness, outdoor en groen

Abonnement aanvragen naar online platform

Zwembadbouw is een platform voor en door professionals in de zwembadbranche in Nederland en België, waar zwembouwbouw, zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving centraal staan.

Relevante vakinformatie over producten -zoals pompen, beweegbare bodems en zwembadbedekking-, nieuwe technologieën op het gebied van waterbehandeling of energiezuinige en natuurlijke zwembaden, maar ook prachtige projecten komen volop aan bod.

Het platform fungeert als communicatiekanaal tussen fabrikanten, designers, leveranciers, brancheorganisaties en de zwembadbouwers, installateurs, opdrachtgevers, openbare besturen en uitbaters van sportinfrastructuur, wellness-uitbaters, landschapsarchitecten, adviesbureaus, bestekschrijvers en aanverwante organisaties binnen de branche.

Alle relevante vakinformatie -van productinformatie tot technische toelichtingen en inspirerende voorbeelden- worden verspreid via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Mathieu Noppe [email] =>

m.noppe@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageID] => 704 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/mathieunoppe/ )

Mathieu Noppe

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details