Platform over privé & publieke zwembaden, wellness, outdoor en groen

Abonnement aanvragen naar online platform

Zwembadbouw is een platform voor en door professionals in de zwembadbranche in Nederland en België, waar zwembouwbouw, zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving centraal staan.

Relevante vakinformatie over producten -zoals pompen, beweegbare bodems en zwembadbedekking-, nieuwe technologieën op het gebied van waterbehandeling of energiezuinige en natuurlijke zwembaden, maar ook prachtige projecten komen volop aan bod.

Het platform fungeert als communicatiekanaal tussen fabrikanten, designers, leveranciers, brancheorganisaties en de zwembadbouwers, installateurs, opdrachtgevers, openbare besturen en uitbaters van sportinfrastructuur, wellness-uitbaters, landschapsarchitecten, adviesbureaus, bestekschrijvers en aanverwante organisaties binnen de branche.

Alle relevante vakinformatie -van productinformatie tot technische toelichtingen en inspirerende voorbeelden- worden verspreid via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Mathieu Noppe [email] =>

m.noppe@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageID] => 704 )

Mathieu Noppe

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

Array ( [titel] => Michel van Strijp [email] =>

m.vanstrijp@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Michel.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Michel.jpg [imageID] => 47396 )

Michel van Strijp

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

   Download de mediakaart

   Vraag hier vrijblijvend onze mediakaart aan met alle on- en offline advertentiemogelijkheden.

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details