Platform over privé & publieke zwembaden, wellness, outdoor en groen

Zwembadbouw is een platform voor en door professionals in de zwembadbranche in Nederland en België, waar zwembouwbouw, zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving centraal staan.

Relevante vakinformatie over producten -zoals pompen, beweegbare bodems en zwembadbedekking-, nieuwe technologieën op het gebied van waterbehandeling of energiezuinige en natuurlijke zwembaden, maar ook prachtige projecten komen volop aan bod.

Het platform fungeert als communicatiekanaal tussen fabrikanten, designers, leveranciers, brancheorganisaties en de zwembadbouwers, installateurs, opdrachtgevers, openbare besturen en uitbaters van sportinfrastructuur, wellness-uitbaters, landschapsarchitecten, adviesbureaus, bestekschrijvers en aanverwante organisaties binnen de branche.

Alle relevante vakinformatie -van productinformatie tot technische toelichtingen en inspirerende voorbeelden- worden verspreid via het magazine, het o

Laatste nieuws

Algemeen 28 Nov 2023
Eloi Planes: “Onze sector staat voor de grote uitdaging om de maatschappelijke en milieubijdrage van zwembaden zichtbaarder te maken.”
Algemeen 21 Nov 2023
EuroParcs koploper in zwembadtechniek met unieke zuiveringsoplossing in zeecontainer
Algemeen 20 Nov 2023
Meerdere disciplines onder één dak

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Vraag hier vrijblijvend onze mediakaart aan met alle on- en offline advertentiemogelijkheden.

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details