Platform over recycling, afvalmanagement en milieu

Abonnement aanvragen naar online platform

RecyclePro begon als een tijdschrift over recyclestromen maar is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform waar geen enkel recyclebedrijf nog omheen kan.

Het platform RecyclePro biedt dagelijks unieke, actuele content over recycling, afvalmanagement en milieu aan relevante doelgroepen. Nieuws, meningen, zienswijzen en actuele of bijzondere onderwerpen komen aan bod en worden verspreid onder alle betrokken ministeries, provinciale, gemeentelijke en andere betrokken overheden. Maar ook aan bedrijven met grote afvalstromen, recyclingafval verwerkings- en saneringsbedrijven, brancheorganisaties, sloopbedrijven, grote aannemers, facility managers en de belangrijkste toeleveranciers van de sector.

Recycling, afvalmanagement en milieu lopen als de rode draad door alle content. Veiligheid, transport & logistiek, digitalisering maar ook producten, machines, materieel, uitrustingsstukken én beurzen voor deze specifieke branche, zijn terugkerende thema’s die aan bod komen binnen RecyclePro.

Via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven informeren en inspireren we de doelgroep.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Kevin Desender [email] =>

k.desender@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageID] => 717 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/kevin-desender/ )

Kevin Desender

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details