Platform over gevels, glas & daken

Abonnement aanvragen naar online platform

Gevelbouw is een onafhankelijk platform voor Nederland en Vlaanderen dat al bijna twee decennia de gevelbouw belicht in al zijn facetten, zowel vanuit het perspectief van de ontwerper, de adviseurs als van de uitvoerende dak- en gevelbouwer. Projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek, kortom alles wat te maken heeft met dak- en gevelbouw, komt aan bod.

Esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. Met thema’s als gevelbekleding in alle vormen, luchtdicht bouwen, gevelonderhoud, dak bekleding, panelen, profiele, systemen, BENG, oppervlaktebehandelingen, vliesgevels en groene gevels weten we de doelgroep te informeren en inspireren.

De specifieke vakinformatie wordt verspreid onder o.a. architecten, ingenieursbureaus, aannemers, opdrachtgevers, woningbouwcorporaties, brancheorganisaties, overheids- en semioverheidsinstellingen, gevelbouwers, toeleveranciers uit de gevelbranche zoals bedrijven in coatings, dak en wandbeplating, panelen, glas, kozijnen, ramen en deuren. Maar ook aan (bouw)functionarissen in overheids- en semioverheidsinstellingen en verwante organisaties.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Gevelbouw komt mede tot stand in samenwerking met de brancheverenigingen de VMRG en de MDG in Nederland en de FAC in België. Zij zijn verantwoordelijk voor haar eigen content binnen het vakblad. Ook alle leden en partners van deze verenigingen ontvangen het vakblad.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Dirk Mulder [email] =>

d.mulder@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Gevelbouw te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/dirk-500×500-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/dirk-500×500-1.jpg [imageID] => 400 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/dcmulder/ )

Dirk Mulder

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Gevelbouw te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details