Platform over design en techniek in de keukenbranche

Abonnement aanvragen naar online platform

Keukenbouw biedt specifieke vakinformatie aan de professionals in de keukenbranche, zoals professionele keukenbouwers, interieurarchitecten keukenspeciaalzaken, kookstudio’s, ontwerpbureaus en fabrikanten en retailers binnen de sector. Deze kwalitatief hoogwaardige content verspreiden wij offline en online via ons netwerk in de vorm van vakbladen, special interestmagazines, het online platform, onze socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

De actuele markt van producten en concepten wordt beschreven, net als innovatieve ontwikkelingen, trends en informatie op het gebied van beleid en techniek. Esthetiek, functionaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. In onze specials besteden we aandacht aan productgroepen zoals stoomovens, koelen/vriezen, verlichting, kranen, afzuigkappen, keukenbladen, kookplaten, domotica, vaatwassers, kastinrichting en eigenlijk alles wat er verder in een keuken voorkomt.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Freddy Fierens [email] =>

f.fierens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Keukenbouw te promoten? Ik help u graag!

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/freddy-500×500-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/freddy-500×500-1.jpg [imageID] => 484 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/freddyfierens/ )

Freddy Fierens

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Keukenbouw te promoten? Ik help u graag!

Array ( [titel] => Folkert van der Werf [email] =>

f.vanderwerf@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kan u alles vertellen over onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/Folkert.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/Folkert.jpg [imageID] => 865 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/folkert-van-der-werf-13486630/ )

Folkert van der Werf

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kan u alles vertellen over onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details