Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

Abonnement aanvragen naar online platform

Installatie & Bouw is al jaren hét platform met informatie over en voor de installatiesector in Nederland. Het platform behandelt onderwerpen als verwarming, elektriciteit, sanitair, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Binnen diverse bouwprojecten komen hoofd-, e- of w-installateurs aan het woord, of worden er branche gerelateerde diensten of producten uitgelicht, zoals vloerverwarming, warmtepompen, verlichting, schakelmateriaal, leidingen & koppelingen, Pv-installaties, software, smart homes, laadpalen, elektrische keuringen en duurzame energie.

Uiteraard komen de laatste normen en eisen, die vanuit wet- en regelgeving worden bepaald, aan bod, alsmede innovatieve technologische ontwikkelingen binnen de branche.

Deze specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven en komt terecht bij installateurs van verwarming, elektriciteit, sanitair, klimaatbeheersing en luchtbehandeling, maar ook aan engineering- en consultancybureaus, projectontwikkelaars, betrokken organisaties, ministeries en overheidsinstanties, bedrijven met een eigen onderhoudsploeg, fabrikanten, leveranciers en groothandelaren uit de sector.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Yakup Yalcin [email] =>

y.yalcin@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Installatie & Bouw te promoten? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/Yakup.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/Yakup.png [imageID] => 392 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/yakup-yalcin-ab9a1312/ )

Yakup Yalcin

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Installatie & Bouw te promoten? Ik help u graag verder.

Array ( [titel] => Sander van Hout [email] =>

s.vanhout@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/sander-1-nz1w7ei6t3sw1liptckqy95j2avgoryezddb7hp05o.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/sander-1-nz1w7ei6t3sw1liptckqy95j2avgoryezddb7hp05o.jpg [imageID] => 367 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/sandervanhout/ )

Sander van Hout

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details