Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Abonnement aanvragen naar online platform

Stedenbouw is al ruim 75 jaar hét platform waar bouwprojecten in Nederland centraal staan.  Wat direct na de tweede wereldoorlog begon als een vakblad voor de bouw, is decennia later uitgegroeid tot het meest toonaangevende communicatienetwerk over bouw-, infra- en energieprojecten in Nederland. Opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers en architecten zijn aan het woord over de door hun toegepaste concepten, innovatieve technieken en producten of bijzondere dienstverlening binnen de indrukwekkende bouwprojecten. Deze relevante projectinformatie richt zich o.a. op projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven, gebouweigenaren, constructeurs, adviesbureaus en (af)bouwbedrijven. Maar ook op opdrachtgevers binnen zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwverenigingen, (semi-)overheidsinstellingen, brancheorganisaties, fabrikanten, toeleveranciers en aanverwante organisaties.

Circulair bouwen, BIM, prefab bouwen, brandwerendheid, BENG, luchtdicht bouwen, klimaattechniek en modulair bouwen zijn terugkerende thema’s binnen de projecten in Stedenbouw. Maar ook wordt er in onze specials volop aandacht besteed aan kozijnen, gevels & daken, trappen, wanden & plafonds, glas en isolatie, als onderdeel van die bouwprojecten. Daarnaast komen er specifieke bouwprojecten aan bod, zoals distributiecentra, bouwprojecten in onderwijsland en parkeergarages.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Randy van den Hoek [email] =>

r.vandenhoek@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten binnen het netwerk van Stedenbouw? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/randy-1-nz1x0b1iypdb1xja1ccr4gksnuesdpp9yfjtgsu6to.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/randy-1-nz1x0b1iypdb1xja1ccr4gksnuesdpp9yfjtgsu6to.jpg [imageID] => 366 )

Randy van den Hoek

Uw organisatie promoten binnen het netwerk van Stedenbouw? Ik help u graag verder.

Array ( [titel] => Sander van Hout [email] =>

s.vanhout@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/sander-1-nz1w7ei6t3sw1liptckqy95j2avgoryezddb7hp05o.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/sander-1-nz1w7ei6t3sw1liptckqy95j2avgoryezddb7hp05o.jpg [imageID] => 367 )

Sander van Hout

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details