Platform over bouwkundige ontwikkelingen in de Nederlandse en Belgische zorgsector

Abonnement aanvragen naar online platform

Bouwen aan de Zorg is al decennialang de betrouwbare aanbieder van specifieke informatie (offline en online) voor professionals die betrokken zijn bij bouwkundige ontwikkelingen in de zorgsector, zoals projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten.

Het betreft voornamelijk bouw, renovatie en inrichting van o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonzorgcentra, privaatklinieken, assistentiewoningen, revalidatiecentra en gezondheidscentra. Daarbij wordt er volop aandacht besteed aan nieuwe producten voor de inrichting van gebouwen in de zorgsector en de nieuwste toegepaste innovatieve technieken gericht op de zorg. Maar ook specials op het gebied van o.a. brandveiligheid, klimaatbeheersing, OK-cleanrooms, laboratoria, ICT-domotica en alle andere denkbare thema’s binnen de zorgsector komen aan bod.

Deze specifieke vakinformatie wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden


Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Patty Ros [email] =>

p.ros@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Bouwen aan de Zorg te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/Patty-Ros.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/Patty-Ros.jpg [imageID] => 315 )

Patty Ros

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Bouwen aan de Zorg te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Array ( [titel] => Mark de Lau [email] =>

m.delau@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Voor meer informatie of deelname aan het Bouwen aan de Zorg Jaarboek, hét bewaarexemplaar van dit platform, kunt u contact met mij opnemen.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageID] => 169 )

Mark de Lau

Voor meer informatie of deelname aan het Bouwen aan de Zorg Jaarboek, hét bewaarexemplaar van dit platform, kunt u contact met mij opnemen.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details