Platformen

Wat wij creëren

Wij verzorgen communicatiemogelijkheden voor onze adverteerders, geven strategische adviezen en plannen geoptimaliseerde campagnes in. Daarvoor creëren wij kwalitatief hoogwaardige content waarmee we inspelen op vragen en behoeftes vanuit de specifieke branches. Deze verspreiden wij offline en online via ons uitgebreide en alsmaar groeiende netwerk.

Er zijn diverse platformen voor uiteenlopende vakgebieden en branches. Zo is er altijd een platform dat aansluit bij uw branche en de informatiebehoefte van de lezer.

Interesse in een van onze vaktijdschriften?

Proefnummer aanvragen
Logo

ArchiComm

Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur

ArchiComm is een communicatieplatform dat zich specifiek richt op vakinformatie voor en door architecten (incl. interieur- en landschapsarchitectuur), bestekschrijvers, bouwkundigen en adviesbureaus. De informatie over projecten, producten, innovatie, duurzaamheid & circulariteit, interieur en exterieur is uiteraard ook relevant voor leveranciers, designers, woningcorporaties, brancheorganisaties, fabrikanten, bouwkundigen en iedereen die zich in dit vakgebied bevindt.

Bekijk platform

Beton & Staalbouw

Platform over beton en staal in de bouw

b. Beton & Staalbouw verspreidt interessante en relevante informatie over de Nederlandse en Belgische beton- en staalbouw aan directies en management van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, opdrachtgevers, betrokken ministeries en rijksdiensten, waterschappen, gemeenten, provincies en andere betrokken overheden. Daarnaast is de informatie ook interessant voor landelijke, regionale en lokale organisaties, aannemers, ingenieurs, constructeurs, technologen en leveranciers actief in de beton- en staalindustrie.

Bekijk platform

Binnenwerk

Platform voor de interieurbouwbranche

Binnenwerk is hét platform voor en door professionals in de interieurbouwbranche. Het richt zich tot interieurbouwbedrijven, standbouwers, interieurarchitecten, advies- en ontwerpbureaus, projectinrichters, wand- en vloerdecoratiebedrijven, leveranciers van bouw- en meubelbeslag, keukenleveranciers en overige fabrikanten en toeleveranciers voor de interieurbouw. Producenten, leveranciers en afnemers informeren de doelgroep over innovatieve producten en beschikbare materialen binnen de interieurbouwbranche.

Bekijk platform

Bouwen aan de Zorg

Platform over bouwkundige ontwikkelingen in de Nederlandse en Belgische zorgsector

Bouwen aan de Zorg is al decennialang de betrouwbare aanbieder van specifieke informatie voor professionals die betrokken zijn bij bouwkundige ontwikkelingen in de zorgsector, zoals projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten. Het betreft voornamelijk bouw en renovatie van o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonzorgcentra, privaatklinieken, assistentiewoningen, revalidatiecentra en gezondheidscentra. Er is aandacht voor nieuwe producten voor de inrichting van gebouwen in de zorgsector en de nieuwste toegepaste innovatieve technieken gericht op de zorg.

Bekijk platform

Bouwmat

Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

Bouwmat is bestemd voor de Nederlandse materieelbranche, in de breedste zin van het woord. De markt is volop in beweging waardoor er behoefte is aan vakkundige en betrouwbare informatie over bouwmaterieel & bouwmachines. Met innovatie, duurzaamheid en veiligheid als rode draad richten we ons tot inkopers en gebruikers van bouwmaterieel, bouwmachines en bouwvoertuigen binnen het vakgebied van het grondverzet, bouw van dijken, bruggen en kanalen, de sloop-, schroot- en recyclingsbranche en de water- en wegenbouw

Bekijk platform

Doneren & Nalaten

Platform over schenken, erven en nalaten

Doneren & Nalaten biedt onafhankelijke en betrouwbare informatie over diverse goede doelen, bestemd voor mensen die nadenken over doneren of nalaten aan een goed doel. In de artikelen komen de goede doelen zelf aan het woord, vertellen ze wat zij doen, wie zij ondersteunen en op welke manier. Doneren & Nalaten verschijnt sinds 2019 tevens als katern in de Nederlandse Notaris Agenda. Deze agenda bestaat al ruim drie decennia en wordt kosteloos aangeboden aan alle notarissen, erfrechtadvocaten, ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere betrokken organisaties.

Bekijk platform

Gevelbouw

Platform over gevels, glas & daken

Gevelbouw is een onafhankelijk platform voor Nederland en Vlaanderen dat de gevelbouw belicht in al zijn facetten, zowel vanuit het perspectief van de ontwerper, de adviseurs als van de uitvoerende dak- en gevelbouwer. Projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek, kortom alles wat te maken heeft met dak- en gevelbouw, komt aan bod. Het platform richt zich tot o.a. architecten, ingenieursbureaus, aannemers, opdrachtgevers, woningbouwcorporaties, brancheorganisaties, (semi)overheidsinstellingen, gevelbouwers en toeleveranciers uit de gevelbranche.

Bekijk platform

Greenpro

Platform voor de tuin- en groenprofessional

GreenPro informeert en inspireert de Nederlandse en Belgische tuin- en groenprofessionals met een grote diversiteit aan artikelen rond actuele thema’s zoals het belang van groen voor ons welzijn, groenonderhoud, bodemverbetering en watermanagement. Naast productinformatie komen onderwerpen als klimaatverandering, verduurzaming, wateroverlast en hittestress aan bod. GreenPro richt zich o.a. tot tuin- en landschapsarchitecten, tuinaannemers, gemeentelijke groendiensten, planten- en boomkwekerijen, dak- en gevelbegroeners en tuincentra. Maar ook tot pretparken, golfclubs, sport- en recreatiedomeinen en bedrijven voor verhuur- en verkoop van tuinmachines.

Bekijk platform

Grond/Weg/Waterbouw

Platform over civiele techniek & infrastructuur

GWW presenteert actuele projecten in de Nederlandse en Belgische grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast besteedt het platform aandacht aan innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek op het gebied van civiele techniek, infrastructuur, rail, ondergrondse bouw, bouwmaterieel en de waterketen. GWW richt zich tot directies en management van bedrijven betrokken bij de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw/wegenbouw, ingenieurs-en architectenbureaus, toeleveranciers, brancheverenigingen en betrokken overheden.

Bekijk platform

Installatie & Bouw

Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

Installatie & Bouw is al jaren hét platform met informatie over en voor de installatiesector in Nederland en België. Het platform behandelt onderwerpen als verwarming, elektriciteit, sanitair, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Binnen diverse bouwprojecten komen hoofd-, e- of w-installateurs aan het woord, of worden er branche gerelateerde diensten of producten uitgelicht. Deze specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt verspreid onder de betreffende doelgroepen binnen de sector.

Bekijk platform

Keukenbouw

Platform over design en techniek in de keukenbranche

Keukenbouw biedt specifieke vakinformatie aan de professionals in de keukenbranche, zoals professionele keukenbouwers, interieurarchitecten keukenspeciaalzaken, kookstudio’s, ontwerpbureaus en fabrikanten en retailers binnen de sector. De actuele markt van producten en concepten wordt beschreven, net als innovatieve ontwikkelingen, trends en informatie op het gebied van beleid en techniek. Esthetiek, functionaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform.

Bekijk platform

Profiel

Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- & sluitwerk, dak- & geveltechniek, glas en veiligheid

Profiel richt zich al jaren tot professionals die in Nederland en België actief zijn in raam- deur- & kozijntechniek, dak- & geveltechniek, glas en hang- & sluitwerk; zoals fabrikanten, assembleurs, groothandels, importeurs, toeleveranciers, detaillisten en andere bedrijven. Nieuwe producten, de nieuwste innovatieve technieken, interviews, reportages of andere actuele content binnen alle facetten van het vak komen aan bod.

Bekijk platform

RecyclePro

Platform over recycling, afvalmanagement en milieu

RecyclePro is een toonaangevend platform waar geen enkel recyclebedrijf nog omheen kan. Nieuws, meningen, zienswijzen en actuele of bijzondere onderwerpen komen aan bod en worden offline en online verspreid onder alle betrokken ministeries, provinciale, gemeentelijke en andere betrokken overheden, bedrijven met grote afvalstromen, recyclingafval verwerkings- en saneringsbedrijven, brancheorganisaties, sloopbedrijven, grote aannemers, facility managers en de belangrijkste toeleveranciers van de sector.

Bekijk platform

Stedenbouw

Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Stedenbouw is al ruim 75 jaar hét platform over bouwprojecten in Nederland. Opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers en architecten zijn aan het woord over de door hun toegepaste concepten, technieken en producten binnen deze bouwprojecten. Deze relevante projectinformatie richt zich o.a. tot projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven, gebouweigenaren, constructeurs, adviesbureaus en (af)bouwbedrijven. Maar ook op opdrachtgevers binnen zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwverenigingen, gemeenten, (semi-) overheidsinstellingen, brancheorganisaties, fabrikanten, toeleveranciers en aanverwante organisaties.

Bekijk platform

Z&R

Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

Z & R is bestemd voor iedereen in Nederland en België die zich bezighoudt met zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen, in de breedste zin van het woord. Het platform fungeert als communicatiekanaal tussen fabrikanten en (zonwerings)dealers en assemblagebedrijven, groothandelaren, producenten, leveranciers, architecten, woninginrichters en projectinrichters die de producten verkopen aan eindgebruikers. Zowel binnen- als buitenzonwering, maar ook rolluiken en garagedeuren komen aan bod. Tevens is er ruimte voor Outdoor living, een steeds belangrijker aspect binnen de zonweringsbranche.

Bekijk platform

Zwembadbouw

Platform over privé & publieke zwembaden, wellness, outdoor en groen

Zwembadbouw is een platform voor de zwembadbranche in Nederland en België, waar zwembadbouw, zwembadinfrstaructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving centraal staan. Van productinformatie tot technische toelichtingen en inspirerende voorbeelden. Het platform fungeert als communicatiekanaal tussen fabrikanten, designers, leveranciers, brancheorganisaties en de zwembadbouwers, installateurs, openbare besturen en uitbaters van wellness en sportinfrastructuur.

Bekijk platform

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details