Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

Abonnement aanvragen naar online platform

Z&R is het communicatiekanaal tussen fabrikanten en (zonwerings)dealers en assemblagebedrijven, groothandelaren, producenten, leveranciers, architecten, woninginrichters en projectinrichters die de producten verkopen aan eindgebruikers, in Nederland en België.

Allerlei facetten binnen op het gebied van daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen, in de breedste zin van het woord, komen aan bod. Bij binnenzonwering zijn dat bijvoorbeeld rolgordijnen, vouwgordijnen en lamelsystemen. Bij buitenzonwering hebben we het over screens, markiezen, knikarmschermen en buitenjaloezieën.

Daarnaast komen rolluiken en garagedeuren aan bod, maar ook is er ruimte voor Outdoor living: een steeds belangrijker aspect binnen de zonweringsbranche. Van complete overkappingssystemen -al dan niet voorzien van zonwering- of losse vouw- of schuifdeuren, zodat er langer van de buitenruimte genoten kan worden. Zonwering is een onderdeel van de klimaatbeheersing van een gebouw en speelt een rol in het energieneutraal krijgen van een gebouw. Het wordt tegenwoordig vaak meegenomen in BENG-berekeningen, ook daar besteden we aandacht aan in ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Ronald Klein [email] =>

r.klein@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Z & R te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/ronald-klein500-500×500-1.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/ronald-klein500-500×500-1.png [imageID] => 396 )

Ronald Klein

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Z & R te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Array ( [titel] => Erik Imming [email] =>

e.imming@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Z&R? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/Naamloos-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/Naamloos-1.jpg [imageID] => 2292 )

Erik Imming

Meer online zichtbaarheid creëren via Z&R? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

   Download de mediakaart

   Vraag hier vrijblijvend onze mediakaart aan met alle on- en offline advertentiemogelijkheden.

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details