Platform over beton en staal in de bouw

Beton & Staalbouw biedt interessante en relevante informatie over de Nederlandse en Belgische beton- en staalbouw aan directies en management van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, opdrachtgevers, betrokken ministeries en rijksdiensten, waterschappen, gemeenten, provincies en andere betrokken overheden. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor landelijke, regionale en lokale organisaties, aannemers, ingenieurs, constructeurs, technologen en leveranciers actief in de beton- en staalindustrie.

Bij het platform Beton & Staalbouw staat informatie over producten, toepassingen in projecten en innovaties centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor de vraag: hoe passen beton en staal in de wereld van de duurzaamheid en circulariteit? Ook komen thema’s als digitalisering in de branche, brandwerende oplossingen, machines, materieel en certificering, funderings- & bekistingstechniek en diensten binnen de branche, zoals betonreparatie & herstel aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Laatste nieuws

Staal 07 Dec 2023
9.000 m2 staalplaat-betonvloeren voor de garage van de toekomst 
Beton 06 Dec 2023
Concrete Design Masterclass laat studenten 3D printen met beton
Algemeen 06 Dec 2023
Kracht van het collectief!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Mark de Lau

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details