Platform over beton en staal in de bouw

Abonnement aanvragen naar online platform

Beton & Staalbouw biedt interessante en relevante informatie over de Nederlandse en Belgische beton- en staalbouw aan directies en management van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, opdrachtgevers, betrokken ministeries en rijksdiensten, waterschappen, gemeenten, provincies en andere betrokken overheden. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor landelijke, regionale en lokale organisaties, aannemers, ingenieurs, constructeurs, technologen en leveranciers actief in de beton- en staalindustrie.

Bij het platform Beton & Staalbouw staat informatie over producten, toepassingen in projecten en innovaties centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor de vraag: hoe passen beton en staal in de wereld van de duurzaamheid en circulariteit? Ook komen thema’s als digitalisering in de branche, brandwerende oplossingen, machines, materieel en certificering, funderings- & bekistingstechniek en diensten binnen de branche, zoals betonreparatie & herstel aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee binnen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Mark de Lau [email] =>

m.delau@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Beton & Staalbouw te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/03/Mark-de-Lau.png [imageID] => 169 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/markdelau/ )

Mark de Lau

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatie binnen het netwerk van Beton & Staalbouw te promoten? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details