Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

Abonnement aanvragen naar online platform

Bouwmat is bestemd voor de Nederlandse materieelbranche, in de breedste zin van het woord. De markt is volop in beweging waardoor er behoefte is aan vakkundige en betrouwbare informatie over bouwmaterieel & bouwmachines.

Met innovatie, duurzaamheid en veiligheid als rode draad richten we ons op inkopers en gebruikers van bouwmaterieel, bouwmachines en bouwvoertuigen binnen het vakgebied van het grondverzet, bouw van dijken, bruggen en kanalen, de sloop-, schroot- en recyclingsbranche en de water- en wegenbouw. Daarnaast zorgen we voor gerichte verspreiding naar relevante brancheverenigingen, ministeries, rijksdiensten, gemeenten en andere betrokken overheden.

Onze specials, over o.a. tunnel- & bruggenbouw, riolering & ondergrondse infra, railtechnieken, heien & funderen, beton, staalbouw, digitalisering, waterbouw, veiligheid en duurzaamheid bevat specifieke vakinformatie waarmee we de lezer weten te boeien en verrassen.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanager

Array ( [titel] => Frank Wekking [email] =>

f.wekking@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/0022_220921_Louwers_Flitzer_.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/0022_220921_Louwers_Flitzer_.jpg [imageID] => 2753 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/frankwekking/ )

Frank Wekking

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details