Vacatures

BEN JIJ DIE GEDREVEN, ENTHOUSIASTE EN DYNAMISCHE MEDIA ADVISEUR / ACCOUNTMANAGER DIE WIJ ZOEKEN?!

Louwers Mediagroep is een uitgeverij van vakinformatie in print en online. Met onze kwalitatief hoogwaardige vaktijdschriften, up-to-date websites, nieuwsbrieven en publicaties via social media, bieden we een vernieuwende en brede benadering van de markt.

Wij zoeken een Media adviseur / Accountmanager (M/V) die communicatief sterk, accuraat en georganiseerd is.

Wij vragen:
Als media adviseur ben je verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenkring en het uitbouwen met nieuwe klanten, binnen één of meerdere van de vakgebieden waarin we werkzaam zijn. Je benadert en adviseert adverteerders actief over onze communicatiemogelijkheden. De collega die wij zoeken is een topper op verkoopgebied.

Je bent communicatief vaardig en in staat wensen van klanten te vertalen naar een passende oplossing binnen je project(en). Daarnaast ben je prestatiegericht en heb je een groot doorzettingsvermogen om je doelstellingen te realiseren. Je kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, en je hebt reeds een aantal jaren werkervaring in deze of een aanverwante branche. Verder ben je dynamisch, gedreven, enthousiast en in staat om op meerdere niveaus contacten te leggen en te onderhouden bij (potentiële) klanten.

Wij bieden:
Wij bieden het dynamische werkklimaat van een groeiend, modern mediabedrijf, een zelfstandige en uitdagende functie in (liefst) een full-time dienstverband en een aantrekkelijk basissalaris met prima provisieregeling. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

INTERESSE?
Wil jij binnenkort ons team komen versterken? Aarzel dan niet en neem voor meer informatie contact met ons op via +31 495 45 00 95, of stuur je CV met motivatie naar: s.louwers@louwersmediagroep.nl