facebook twittertwitter

Vacatures

Ben jij die gedreven, enthousiaste collega die ons Online-team komt versterken?

Louwers Mediagroep is een uitgeverij van vakinformatie in print en online. Met onze up-to-date websites, informatieve vaktijdschriften, nieuwsbrieven en publicaties via social media, bieden we een vernieuwende en brede benadering van de markt. Wij zoeken een Online Content Medewerker (M/V) die accuraat en georganiseerd is, communicatief sterk en vanuit commercieel perspectief kan werken.

Functieomschrijving: Online Content & Social Media Medewerker
Als Online Content Medewerker ben je verantwoordelijk voor het inplannen en plaatsen van content voor al onze titels, op de websites en social mediakanalen. Verder hou je je bezig met het opmaken van de nieuwsbrieven. Je denkt mee over onze online marketing activiteiten en verbeterpunten, en je bent aanspreekpunt en gesprekspartner voor onze accountmanagers, vormgevers, redacteuren en externe relaties.

Wie ben jij? 
Je bent zelfstandig, gemotiveerd en hebt uitstekende organisatorische vaardigheden. Je communiceert goed, bent accuraat en geïnteresseerd in je werk en de ontwikkelingen op je vakgebied.

Functie-eisen

  • Affiniteit met – en kennis van social media.
  • Basiskennis Adobe pakket (Photoshop / Indesign).
  • Kennis en ervaring met WordPress is een pré
  • MBO/HBO werk- en denkniveau of vergelijkbaar, bijvoorbeeld verkregen door relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede kennis van de Nederlandse (en eventueel Engelse) taal in woord en geschrift.
  • Je bent resultaatgericht en je denkt in kansen, mogelijkheden en oplossingen.
  • Het is een pré als je ook nog kennis / interesse hebt in SEO / Analytics / E-mail marketing / Online marketing.

Wat bieden wij?
We bieden je een zelfstandige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een jonge, groeiende organisatie die al ruim 30 jaar toonaangevend is in B2B communicatie.  Een uitdagende en afwisselende baan voor 4 of 5 dagen per week. Het salaris wordt vastgesteld in overeenstemming met je ervaring en de inhoud van de functie. Je krijgt de kans om mee te groeien binnen een dynamisch bedrijf.

Interesse?
Bel Thorold Wevers op 0495 45 00 95 of stuur je motivatie en cv naar t.wevers@louwersmediagroep.nl

Of gebruik het contactformulier hieronder

Velden met een * (sterretje) zijn verplicht