Vacatures

Wanted: Enthousiaste Stagiair Online Content & Social Media Management

 

Wie zijn wij?

Louwers Mediagroep is uitgever van vakinformatie in print en online. Met kwalitatieve content online, als tijdschrift, nieuwsbrief en via social mediakanalen, bieden we een brede en vernieuwende marktbenadering, voor diverse sectoren in de bouw en industrie. Al meer 30 jaar zien we het als onze taak om toonaangevend en vernieuwend te zijn in B-2-B communicatie, zowel in Nederland als België.

Wie ben jij?

Wij zoeken een stagiair die accuraat en georganiseerd is, communicatief sterk en vanuit een commercieel perspectief wil werken. Je bent bereid om belangrijke en grote rol op je nemen,  met het inplannen en plaatsen van online content en communicatie. Je hebt een frisse blik naar binnen én naar buiten, doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op dit vakgebied.

Dit ga je leren

Vanuit ons kantoor in Weert, ga je tijdens je stage meedraaien met alle werkzaamheden op het gebied van online content en communicatie. Je gaat je onder andere bezig houden met het inplannen en plaatsen van content voor alle titels, op de websites en social mediakanalen. Verder hou je je bezig met de invulling en verzending van de nieuwsbrieven.

Je werkt samen met twee ‘online specialisten’ op dit gebied, die jou graag de kneepjes van het vak willen bijbrengen. In totaal werken we met zo’n 35 mensen in vaste dienst.

Verder denk je mee over eventuele verbeterpunten, en ben je aanspreekpunt voor onze accountmanagers, vormgevers, redacteuren en externe relaties.

Wat bieden wij?
We bieden je een zelfstandige, afwisselende functie binnen een groeiende organisatie. Je krijgt een goede begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Grijp deze kans op een uitdagende en afwisselende stage!

INTERESSE?
Aarzel niet en neem voor meer informatie contact met ons op via +31 495 45 00 95, of stuur je CV met motivatie via het onderstaande formulier.

    Velden met een * (sterretje) zijn verplicht