Vacatures

Ben jij een communicatieve en commerciële campagne manager?

Als campagne manager ben je druk bezig met het opzetten, uitvoeren en analyseren van diverse campagnes. Je vindt het een uitdaging om een campagne van begin tot eind beet te pakken en deze tot een succes te maken. Buiten het managen van campagnes binnen ons bedrijf, ben je bovendien commercieel ingesteld en kan jij dit communicatief uiten in jouw baan. Je wordt onderdeel van de online studio met verschillende specialisme (technisch, commercieel, campagnematig), waar jij als campagne manager initiatief kan tonen en zal denken.  

Wat ga je doen?

Je bent als campagne manager niet alleen op de hoogte van marktontwikkelingen, ook signaleer je zelf trends en consumentengedrag. Je bent een aanpakker, projectmanagement zit in je DNA en je droomt van campagne processen.

Jouw taken bestaan o.a uit:

  • Plaatsen redactionele content en aanvullende content van adverteerders
  • Campagnes ontwikkelen met onze salesafdeling, opvolgen, inplannen en uitvoeren
  • Rapportages (vast en op verzoek)
  • SEO optimalisatie (website / content)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • Nieuwsbrieven (opmaak, goedkeuring, CRO)
  • Exclusieve mailings opmaken
  • Social media planning & ondersteuning

Het aantal uur per onderdeel varieert van week tot week en is mede afhankelijk van hoeveel magazines naar de drukker zijn.

Wie ben je?

Je hebt enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en/of een HBO-opleiding gevolgd in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie. Onze websites zijn gebouwd in WordPress, het zou dus erg prettig zijn als je hier al ervaring mee hebt. Verder vinden we het belangrijk om in teamverband te werken en het beste uit elkaar te halen.

Wat krijg je?

Als groeiend en modern mediabedrijf bieden we jou een dynamisch werkklimaat met een zelfstandige én uitdagende functie in fulltime dienstverband.

Over Louwers Mediagroep

Louwers Mediagroep is een innovatieve en professioneel mediabedrijf gespecialiseerd in vaktijdschriften, jaarboeken en agenda’s in print & platformen en websites op het internet. Al ruim 35 jaar vormt ons bedrijf een vertrouwd gezicht en een accurate partner voor veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België. Met onze kwalitatief hoogwaardige vaktijdschriften, up-to-date websites, nieuwsbrieven en publicaties via social media, bieden we een vernieuwende en brede benadering van de markt.

Interesse in deze vacature?

Wil jij binnenkort ons team komen versterken? Aarzel dan niet en neem voor meer informatie contact met ons op via +31 495 45 00 95, of stuur je CV met motivatie naar: s.louwers@louwersmediagroep.nl