facebook twittertwitter

Vacatures

Ben jij die gedreven, enthousiaste collega die onze studio komt versterken?

Louwers Mediagroep is een uitgeverij van vakinformatie in print en online. Met onze informatieve vaktijdschriften, up-to-date websites, nieuwsbrieven en publicaties via social media, bieden we een vernieuwende en brede benadering van de markt.

Met onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot een fris, strak georganiseerd, dynamisch en succesvol mediabedrijf met 30 sterke merken in de Benelux.

We zijn erin gespecialiseerd om de interesse van onze lezers op te wekken en vast te houden. Zo brengen wij de boodschap van onze adverteerders en andere relaties op een kwalitatief hoogwaardig manier onder de aandacht. Vormgeving is daarbij één van de belangrijkste aspecten.

Functieomschrijving: Allround Grafisch Vormgever & Dtp’er
Als vormgever ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van meerdere titels. Je gebruikt je creativiteit en vakmanschap, maar draagt ook actief bij aan het productieproces van onze titels. Daarnaast ga je aan de slag met andere werkzaamheden, zoals het maken van advertenties, brochures en promotiemateriaal voor al onze merken.

Wij zoeken een vormgever met een voorliefde voor tijdschriften, die naast een gedegen basiskennis en ervaring, een snel lerend vermogen heeft en bergen werk kan verzetten. Iemand die ook accuraat, georganiseerd en communicatief vaardig is.

Je denkt verder mee over de ontwikkeling en verbeterpunten, je bent aanspreekpunt en gesprekspartner voor onze accountmanagers, freelance vormgevers, redacteuren en andere externe relaties.

Wie ben jij? 
Je bent zelfstandig, gemotiveerd en hebt uitstekende organisatorische vaardigheden. Je communiceert goed, bent accuraat en geïnteresseerd in je werk en de ontwikkelingen op je vakgebied.

Functie-eisen

  • Je hebt een grafische opleiding afgerond, op minimaal MBO niveau
  • Je hebt kennis van- en (ruime) ervaring met InDesign, Photoshop en Illustrator
  • Je hebt ervaring met het opmaken van periodieken
  • Je bent flexibel, gestructureerd, secuur en houdt van aanpakken
  • Tijdschriften laten jouw hart sneller kloppen
  • Je beschikt over een goed gevuld portfolio
  • Je bent niet bang om je stem te laten horen

 

Wat bieden wij?
We bieden je een zelfstandige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een jonge, groeiende organisatie die al ruim 30 jaar toonaangevend is in B2B communicatie.

Een uitdagende en afwisselende baan voor 5 dagen per week. Het salaris wordt vastgesteld in overeenstemming met je ervaring en de inhoud van de functie. Je krijgt de kans om mee te groeien binnen een dynamisch bedrijf.

Interesse?
Bel Thorold Wevers op +31 495 45 00 95 of stuur je motivatie en cv naar t.wevers@louwersmediagroep.nl

Of gebruik het contactformulier hieronder

Velden met een * (sterretje) zijn verplicht