Platform over productie- en procesautomatisering

Abonnement aanvragen naar online platform

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Industrial Automation is een communicatieplatform bestemd voor management, directies, engineers, inkopers en operators in de productie- en procesautomatisering. Daar valt ook de food processing & packaging onder.

Met onder andere sectornieuws en technologische ontwikkelingen van vandaag en morgen biedt het platform interessante informatie op het gebied van geïntegreerde automatiseringsoplossingen, aandrijfsystemen en elektromechanische transmissie, sensortechnologie, meet- en regelinstrumentatie, controle- en besturingstechniek en packaging. Ook komen gerenommeerde fabrikanten en toeleveranciers in de branche aan het woord. Terugkerende thema’s binnen dit platform zijn: Motion, Gears & Drives, Control & Network, Process & Instrumentation, Sensor & Vision en Services & Solutions. Uiteraard is er speciale aandacht voor beurzen en andere relevante netwerkaangelegenheden toegespitst op technologische bedrijven.

Deze informatie, specifiek bestemd voor de technologische sector wordt via een krachtige combinatie van offline, online, digitale nieuwsbrieven en social media met relevante doelgroepen gedeeld. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Project managers

Array ( [titel] => Alexander Dewaele [email] =>

a.dewaele@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageID] => 682 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/alexander-dewaele-31b82466/ )

Alexander Dewaele

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

Array ( [titel] => Freddy Fierens [email] =>

f.fierens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageID] => 684 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/freddyfierens/ )

Freddy Fierens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

   Download de mediakaart

   Vraag hier vrijblijvend onze mediakaart aan met alle on- en offline advertentiemogelijkheden.

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details