Platform over civiele techniek & infrastructuur

Abonnement aanvragen naar online platform

GWW is hét platform waarin actuele projecten in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw worden gepresenteerd. Naast projecten wordt er volop aandacht besteed aan innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek en verder alles wat te maken heeft met civiele techniek, infrastructuur, rail, ondergrondse bouw, bouwmaterieel en de waterketen. Digitalisering in de GWW, waterwerken, tunnel- en bruggenbouw, riolering en ondergrondse infra, railtechnieken, Zero Emission en veiligheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform.

De unieke, actuele project, product- en vakinformatie worden via een krachtige combinatie van offline, online, digitale nieuwsbrieven en social media met relevante doelgroepen gedeeld.

GWW richt zich tot directies en management van bedrijven betrokken bij de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw/wegenbouw, ingenieurs-en architectenbureaus, toeleveranciers en brancheverenigingen. Daarnaast wordt onze informatie ook verspreid onder ministeries en rijksdiensten, Rijkswaterstaat (alle HID’s; hoofd ingenieur directeuren), provinciale, gemeentelijke en andere betrokken overheden. 

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige content en een maximaal rendement voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik én effectieve contactmomenten te creëren. Zo is een advertorial een uitstekende manier om meer over uw product te vertellen, zonder dat het commercieel overkomt omdat de content een meer inhoudelijke benadering weergeeft in een vakblad of op een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde en bevatten een call-to-action. Relaties die onze nieuwsbrief ontvangen, zijn actief geïnteresseerd in nieuwsberichten en vakinformatie vanuit de branche. Een socialmediapost informeert of inspireert.

Onze combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers, úw klant. Uiteraard kan onze projectmanager u informeren over de promotionele combo-pakketten. Onze mediastrateeg en campagnemarketeer kunnen u adviseren en ondersteunen met campagnes op maat, wanneer er specifieke wensen of doelstellingen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Frank Wekking [email] =>

f.wekking@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/0022_220921_Louwers_Flitzer_.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/0022_220921_Louwers_Flitzer_.jpg [imageID] => 2753 )

Frank Wekking

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

Array ( [titel] => Wouter Jansen [email] =>

w.jansen@louwersmediagroep.nl

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten binnen het netwerk van Grond/Weg/Waterbouw? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/wouter-500×500-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.nl/wp-content/uploads/2021/05/wouter-500×500-1.jpg [imageID] => 380 )

Wouter Jansen

Uw organisatie promoten binnen het netwerk van Grond/Weg/Waterbouw? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en onze combo-pakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen

      Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

      Details